Egészséges életmódra való nevelés és szűrővizsgálatokon való részvétel

 2019. február 28., csütörtök

Az egészséges életmódra való fontosságát talán felesleges is firtatni. Ennek megfelelően rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk rá: nemcsak a helyes étrenddel, az életmóddal kapcsolatos információkat adjuk tovább a mentoráltaknak, hanem felhívjuk a figyelmüket a szűrővizsgálatok fontosságára is, hiszen ez is az egészség megőrzésének egyik alappilére. Mindezek szükségességét próbáljuk tudatosítani, hogy természetessé váljon számukra, hiszen jövőbeli szülőkként továbbadhassák megszerezett tudásukat.

Nagylány vagyok! – egészségvédelem

2019. március 12.

A védőnővel közösen beszélgettünk az egészségvédelemről. A foglalkozás fő témaköre: “Így lehetek szép és egészséges!”. A téma megmozgatta a lányokat, az interaktív foglalkozás nagyon eredményes volt.

A galériához kattintson ide!

Nagylánnyá válás – mi történik a testemmel

2019. január 14.

A védőnő segítségével átbeszéltük a lányokkal, mi is történik testükkel. A felvilágosító foglalkozáson feleleveníthették, megtudhatták a természetes folyamatok lefolyását.

A galériához kattintson ide!

Egészségvédelem – tisztálkodás a védőnővel

2018. szeptember 12.

A lányoknak védőnő beszélt a testápolás alapjairól, a fogak, a bőr, a haj, a köröm ápolásának módjairól, valamint az életkornak megfelelő öltözködésről. Szó esett a serdülőkorban megváltozott fizikai sajátosságokról, különös figyelemmel a személyes higiénével való fokozott foglalkozásról.

A galériához kattintson ide!

Egészséges életmódra való nevelés a védőnővel

2018. július 25.

Egészségünk megóvásának nagyon fontos része a táplálkozás és a mozgás. Ezekről hallhattak érdekességeket a résztvevők és próbálhatták ki tudásukat.

Egészségmegőrző szűrés

2018. május 30.

Egészségünk megóvásának nagyon fontos része a táplálkozás és a mozgás. Ezekről hallhattak érdekességeket a résztvevők és próbálhatták ki tudásukat.

A galériához kattintson ide!

Egészséges életmódra nevelés

2018. április 18.

Az egészséges életmódról és annak pozitív hatásairól tartottunk előadást egy védőnővel. Szükségük van a fiataloknak az útmutatásra, fel kell hívni a figyelmüket az életmódjukat jó irányba terelő változásokra. Ezek a foglalkozások segítenek abban, hogy az egészséges életmód szemlélet mindenki számára mindennapos és természetes része legyen az életnek.