Önismereti foglalkozások

 2019. február 28., csütörtök

A mentoráltak megismerhetik saját személyiségükből adódó működésüket, reakciókat, esélyt kapnak az esetleges változásra, így képessé válnak kibontakoztatni képességeiket és elérni céljaikat.

Önismereti foglalkozás pszichológussal

2018. december 12.

Az önismereti foglalkozásainkat folytattuk. Pszichológus vezetésével játékos feladatokon keresztül ismerhették meg jobban magukat a lányok.

A galériához kattintson ide!

Önismereti foglalkozás pszichológussal

2018. november 08.

Ki vagyok én? Önismereti foglalkozást tartottunk a gyerekeknek egy pszichológus vezetésével. A gyerekeknek segítenünk kell saját személyiségük, identitásuk megismerésében. A lányok élvezték a foglalkozást és felnyitotta szemüket.

A galériához kattintson ide!

Önismereti pszichológiai foglalkozás – pszichológussal

2018. október 26.

Játékos feladatoken keresztül ismerkedhettek immáron második alkalommal meg a gyerekek önmagukkal.

A galériához kattintson ide!

Önismereti pszichológiai foglalkozás – pszichológussal

2018. október 24.

Játékos feladatoken keresztül ismerkedhettek meg a gyerekek önmagukkal. Fontos a pszichológus bevonása, mert így szakértők kezei között még több olyan dolgot megtudhatnak magukról a lányok, amelyet akár eddig nem is tudtak. Ezzel a programmal elkezdtük az 5 alkalmas pszichológiai foglalkozássorozatunkat.

A galériához kattintson ide!

Önismereti társasjáték

2018. július 11.

A mentorok vezénylésével “Ismerd meg önmagad!” társasjáték segítségével tudhattak meg magukról többet a lányok.

Önismereti foglalkozás

2018. május 16.

A helyi iskola pedagógusaival “Ki vagyok én?” címmel szerveztünk egy önismereti foglalkozást, amelynek hatására a későbbiekben pszichológus bevonását is tervezzük.

Önismereti foglalkozás – drámapedagógussal

2018. február 07.

Ezen a foglalkozáson a gyerekek különböző szituációs gyakorlatokkal és önismereti játékokkal megismerhetik saját személyiségük működését, reakcióikat. Lehetőséget kapnak, hogy eddig ismeretlen nézőpontból láthassák magukat és ezáltal fejlődjenek, ami nagyon hasznos dolog az ember fiatal és felnőtt életében egyaránt. Drámajátékokat is kipróbálnak, ami egy könnyedebb formája az önismereti tréningnek.

Önismereti foglalkozás

2018. április 04.

Önismereti foglalkozást tartottunk szituációs gyakorlatokkal és egy kis drámajátékkal. Segítenünk kell a gyerekeknek saját személyiségük, identitásuk megismerésében. Ez a fajta élmény mindig képes felkelteni az ember teljes életre való vágyakozását, amit hajlamosak vagyunk felnőttkorban háttérbe helyezni. Természetesen a lányok élvezték a foglalkozást és nagyon szivesen megismételnék, ha lenne rá lehetőségük.